fbpx

Select Page

Ruilen & Retourneren

RUILEN EN RETOURNEREN

Parfumdistrict hoopt dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht dit echter niet zo zijn, dan kunt u een artikel binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Het is dan wel van belang dat het product compleet, onbeschadigd, ongebruik, geseald en in de originele verpakking teruggestuurd wordt. Ook dient u de zending eerst aan ons te melden, zodat wij deze vlot en correct kunnen afhandelen. Lees hierover meer onder het kopje Retour procedure.


RETOUR PROCEDURE

Indien u een artikel wenst te retourneren, verzoeken wij u om binnen 14 dagen een email te sturen naar info@parfumdistrict.nl.  Vermeld u hierbij alstublieft onderstaande zaken:

Wilt u producten retourneren? Stuur dan binnen 14 dagen na aankoop een email naar info@parfumdistrict.nl. Vermeld hierbij onderstaande zaken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Het ordernummer
  • De probleemomschrijving
  • Of u het artikel wenst te ruilen of retourneren

U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie waarin de afhandeling van uw verzoek tot ruilen of retourneren wordt toegelicht. Wanneer u een artikel naar ons terugstuurt, richt u de zending dan aan onderstaand adres:
naam
Postbus


Bij het retourneren van een artikel, dient u rekening te houden met een aantal zaken. Zorg ervoor dat u altijd de pakbon meestuurt met uw retourzending, waarop vermeld staat welke artikelen u retourneert. Indien u niet in het bezit bent van een pakbon, kunt u ook een brief bij uw retourzending bijvoegen waarop duidelijk uw ordernummer vermeld staat en welke artikelen u retourneert.
Nadat de door u geretourneerde artikelen door ons ontvangen, gecontroleerd en goedgekeurd zijn, wordt het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen op uw rekening teruggestort. Hou wel rekening mee dat de kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Tenzij het een foutieve verzending betreft. Indien het een omruiling betreft, dan wordt het vervangende product binnen 1 tot 3 werkdagen (mits op voorraad) naar u verzonden.


BESTELLING ANNULEREN

De door u geplaatste bestelling kunt u zonder reden annuleren, mits de producten nog niet verzonden zijn. Hiertoe kunt u contact met ons opnemen door een mail te zenden naar info@parfumdistrict.nl met het verzoek tot annulering. Wanneer de bestelling geannuleerd is, ontvangt u hiervan een bevestiging. Het aankoopbedrag wordt binnen 7 werkdagen op uw rekening teruggestort.
Mocht u nog eventuele vragen hebben over onze retourprocedure en over het herroepingsrecht, dan verwijzen wij u graag door naar onze Algemene Voorwaarden of verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via info@parfumdistrict.nl.